Sisältöön »

Perniöntie 1840, 25520 Perniö
info@automakinen.fi
Henkilöstö »

 
Kokemuksella ja vahvalla Ammattitaidolla!

Kokemuksella
ja vahvalla Ammattitaidolla!

Kokemuksella
ja vahvalla Ammattitaidolla!

 
Vaihtokalusto
 

Yritys

AM Automäkinen Oy on raskaankaluston perävaunuja ja kuorma-autojen päällirakenteita valmistava perinteikäs pk-yritys Perniössä, joka on toiminut jo yli 50 vuotta vuodesta 1970 lähtien ja joka tänä päivänä työllistää noin 30 henkeä. Myyjien ja suunnittelijoiden tiiviin yhteistyön tuloksena toteutamme laadukkaat asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt tuotteet. AM Automäkisen missio onkin palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla toimittamalla asiakkaalle toimivat ja kustannustehokkaat ratkaisut.

Toimintaamme uudistetaan voimakkaasti. AM Automäkinen on toteuttanut viime vuosina mittavat investoinnit tuotannon tehostamiseksi, joiden myötä mm. teräspuolen halli on uusittu, konekantaa uudistettu ja viimeisin varustelupuolen laajennus valmistuu keväällä 2022. AM Automäkinen pystyy räätälöinnillä tarjoamaan ja kehittämään innovatiivisia ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Uusien tuotantotilojen myötä myös tuotannon tehokkuus ja toimitusnopeus ovat parantuneet kesän 2021 aikana.

AM Automäkisen tuotteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja komponenteista, joka takaa tuotteidemme erinomaisen tasaisen laadun. Jokainen asiakkaamme on meille tärkeä ja pyrimme korkealaatuisilla tuotteillamme tukemaan myös heidän liiketoimintaansa.